Saturday, June 18, 2011

DANGER!!!!!

info:ada rumours meyatakan bahawa blog2 kita akan di hack oleh orang yg x bertanggungjawab....adakah rumour ni betul ataupun rekaan semata2...so jom kita check blog kita samaada dlm list 2........



untuk Carian Mudah Tekan CTRL+F dan taipkan url anda

6 comments:

Yvonne Iman Felicianus said...

Saya tengok benda yang sama..aduii...

sweetandspicy said...

I wonder.. apa la jadi kalau kena hack..? :) but anyway, luckily blog sa x dlm list tu.. :)

samizul.net said...

Perghh, betul2 gila lah diorang ni.. Bukan web yang kena hacked atas tu web sekolah kah?

Ni ayat paling lawak:
"Tetapi Mengambil Sesuatu Yang Bukan Hak Anda Adalah Tidak Adil Sama Sekali.. << This We Called it's A Crime"

Benda ada copyright, kalau upload di web tanpa kebenaran, rasanya tukang upload tu ada hak atau tiada? Orang bodoh nda akan mengaku dirinya bodoh.. Kah3!

Apapun, blogku tiada dalam senarai. Aku masih hosting di Google, dan domain di domain provider. Apa2 masalah macam kena hacked, boleh hubungi diorang. Tiada apa2 juga hasil diorang hacked weblogku yang ciput tu.. Bukannya ada gambar aku berbogel pun, MUAHUA3! XD

Akemi Siegel said...

blog saya pun tiada dalam senarai :)

Pink Diva said...

Me either not on the list,but it does'nt mean we are safe from those hacker.so be aware of it and do some backup of your blog and all post while still can..just in case. .

lemongrassbeam said...

i am listed. tapi tatau apa motof dorg nak buat benda² cmni.