Monday, July 02, 2012

Resepsi Amir Mujahid & Shaidatulaidah

29 Jun hingga 1 July 2012....
clasmate aq d kolej sudah pn berkahwin....
so aq pn pg lh di kampung sg besar dan stay bermalam di homestay yg diprepare oleh member aq...
sudah lh dia kawin....dia jugalh ambik kami n prepare semua homestay....
thankzzz genkkkk hahaha...
jimat duit skit kunun.......
juz focusing duit blnja mkn masa kluar di pekan.....
ini cuma sebahagian pic yg di snap sepanjang aq disana.....

HOMESTAY 

Pengantin with out candidate class cu202

Si pengantin berpose di padi

Photoshot tyme

Dirumah pegantin perempuan

pengantin Baru

2 comments:

MyMy said...

best jak kan kalau ada classmate yang kawin.. hahha baru terasa diri sendiri pun tak lama lg macam tu juga hehee

izwan harjan shah kamarjan said...

hohohoh...im still young mo fikir semua ni hahahaha