Saturday, June 09, 2012

10 BuDak WaSaber

Atas perbincangan aq dgn Mira and si evon ....
so aq try bt jak lh entry about WSB...
Tajuk entri kali ni based on 10 ahli dan fakta about wasaber....
tapi aq juz list kan 12 orang wasaber hehehe...
ada di kalangan wasaber ni aq penah ketemu hihih...
jeng2 mari kita tgk sepa yg ada dlm list aq hahahahhaa




01. Amiirah G.Cassan

Profile picture

about her pa yg aq tau dia budak Tawau....study d UPM...
setakat ni 3 kali br jumpa dia...


02. Evon Felicianus

Yvonne Iman

fakta si evon pula dia paling ranggi wa penah kenal..
kalo evon ni pa aq ingt lg pasal polkadot hairband


03. Rex Leornard @AKI


Fakta pasal dia pula mesti lah abang afro hahaha
paling stylo yg penah aq jumpa


04. Glarie Listra

Profile picture

fakta pasal ni sumandak pula mesti lh twin aq kan
coz lahir tarik yang sama hahahaha


05. Alfian jamjin

Profile picture

fakta pasal lelaki kacak ni ialah Shah Rukh Khan...
peminat fanatik Bollywood..
Dia lh founder WSB


06. Ariez Hazaril

Profile picture

Fakta pasal hensem boy ni dia seorang pemalu 
malu kah x sure lh..itu pn jumpa dia masa Gathering hahaha


07. Azureen Amjah

Azureen Amjah

Fakta pasal liangmoi ni pula dia ada nyanyi lagu Indah cinta...
wah sedap sungguh suaranya...comel gitu kan hahaha
Amoi yang fanatik bola GGMU


08. Aque Zyezye


Fakta pasal dia pula yang aq ingt Goyang2 goyang kepala goyang hahaha
Lelaki paling meriah kalo berjumpa kali hahaha..


09. Lina Marley

Profile picture

Fakta pasal this person pula...
dia palink OTAI yang aq kenall
ranggi orangnya.....status mama muda hahaha


10. Tantinny Fung

Profile picture

Pasal amoi ni pula...tgk pic pn mesti kamu tau kan...
MODEL bh ni hehehehe.....


11. Mixhedryanson Reagen

Profile picture

fakta this boy pula Cikgu sikulah....
hihihih....ajar math wou terer....


12. Dayang Farhanah

Profile picture

Pasal dia pula sinang jak...Paling PLAYANG n LOL 
ada jak x puas ht dgn orang hahaha


so that all list wasaber yang aq dpt observe lh..
xtau betul kah x....hanya mereka2 jak tau hahahaha
pa pun thank WSB kenalkan Kami....



5 comments:

Yvonne Iman Felicianus said...

ranggi ah wan.. Hahahahah apa seja yg rangi pasal aku ni.. Hahahah polka dot.. Syyhhhh!!

Amiirah-Cassan said...

fakta gua paling menang ! proud to be tawarian yaww

AQuezyeZye said...

kenapakah aq ada disini ndak kena mention?hahahahaha penjahat wo..terbaeeeeeeeeeeeeek

Gee said...

Waa.. syoknya kena list dlm ni.. saya bila lagi?? Hehe *suda lah bru first time singgah sini*

Sy follow ko ah~ follow ler balik.. ;p

Zurina J. said...

aku pun tiada bah ji.. sama2lah kita tiada..